Skip to main content

WIJ ZIJN ALTIJD

OP ZOEK

Wat kan je verwachten

Trainingen

Eén van de grootste voordelen van werken bij AENF is dat je gratis trainingen kunt volgen. Dit zijn trainingen die onmisbaar zijn om een echte horecatijger te kunnen worden.

Zo leer je alles over etiquette, omgaan met gasten, lopen met volle plateaus met dranken en natuurlijk ook diverse draagtechnieken voor borden. Het klinkt allemaal als een hoop werk. Maar dat is het niet. Onze trainingen zijn leuk en hartstikke leerzaam. En ze helpen je ook nog eens om goed over te komen bij je schoonouders.

Doorgroeien

Zoals je misschien al gelezen hebt kan je razendsnel doorgroeien tot een hoger niveau waardoor je natuurlijk ook meer gaat verdienen.

Door de basistraining te volgen, slechts 20 uur per week te werken en twee positieve beoordelingen of meer van je teamleiders te krijgen, groei je al door van trainee tot talent.

Ben jij de held(in) die nog een stap verder wil gaan? Dan kan jij je daarna opwerken naar het niveau van een topkracht. Als topkracht ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van een nieuwe medewerker. Jij bent de persoon aan wie nieuwe AENF-ers al hun vragen kunnen stellen.

En natuurlijk kan je bij ons ook teamleider worden! Als teamleider ben jij het directe aanspreekpunt voor opdrachtgevers. Ook zal je regelmatig contact met het hoofdkantoor onderhouden en een terugkoppeling geven over alles wat er op de werkvloer gebeurd.

Salaris

Het salaris is bij ons dik in orde. Want wij betalen je naar jouw kunnen! Je kunt via ons een trainingsprogramma volgen én je leert op de job. Zo blijf je jezelf ontwikkelen en kun je dus zelf je eigen salaris omhoog werken!

Cashen als een baas dus. Wie kan daar nou nee tegen zeggen?

Get in touch

Heb je nog vragen ergens over of wil je gewoon laten weten dat je onze website leuk vindt. Laat dan even je naam, telefoonnummer en je vraag of comment achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Volg ons ook even op onze social media-accounts, dat zouden we tof vinden. Tot snel!