Skip to main content

Baas over je eigen rooster

Jij bepaalt bij ons wanneer jij werkt. Wij weten hoe het is om student te zijn. Soms kan je gewoon echt niet werken. En dat begrijpen wij helemaal. Daarom kan je bij ons eenvoudig jouw eigen beschikbaarheid invullen in onze AENF app. Kan je toch wel werken? Dan is dat met één druk op de knop geregeld. Jij bent de baas over je eigen rooster!

Ook baas zijn over je eigen rooster?

Werken met je beste vrienden

Daar stopt het natuurlijk niet. Want jij bepaalt niet alleen wanneer je werkt, maar ook nog eens met wie je werkt! Dat maakt het natuurlijk stukken gezelliger op de werkvloer. En dat terwijl je geld verdient!

Ook werken met je beste vrienden?

Snel money in je pocket

Snel geld verdienen, dat wil toch iedereen? Waar je normaal gesproken je benen uit je lijf moet lopen, werk je bij AENF gewoon standaard tegen een vet uurloon. En ben jij een echte horeca tijger? Dan krijg je bij ons een bonus! Hoe harder en beter jij werkt, hoe meer je van ons krijgt. Wel zo eerlijk toch?

Ook is het zo dat je bij ons het salaris verdient van één jaar boven jouw leeftijd. Dat betekent dus dat als je 18 bent, je als een 19-jarige verdient. Wie wil dat nou niet?! Wil je hier meer over weten? Klik hier!

Snel money in je pocket?

Aan je toekomst werken

Heb jij nul ervaring? Ben jij nog niet de grootste held met bier tappen of borden lopen en wil jij jouw skills verbeteren? Bij AENF leer je met onze workshops en trainingen precies wat er nodig is om een echte horeca tijger(in) te worden.

Meer weten over trainingen? Klik hier
Ook aan je toekomst werken?

Werken op de tofste evenementen

Hoe vet is het om te werken op uitverkochte concerten en festivals? Als je bij ons ingeschreven staat, kan je werken op plekken waar je hard je best voor had moeten doen, om aan een kaartje te komen! Van Beyonce tot Ed Sheeran en van Lowlands tot North Sea Jazz; als AENF-er kan jij erbij zijn!

Werken op de tofste events?